Szolgáltatásaink

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Szolgáltatásaink

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://smbbest.hu/ptynapte/2020/08/floating_image_03.png
https://smbbest.hu/ptynapte/2020/08/floating_image_02.png
https://smbbest.hu/ptynapte/2020/12/smbiot.jpg

IoT

Az IoT (Internet of Things) egy, még nem teljesen letisztult meghatározás, ami magába foglalja azokat az okos eszközöket, amelyek más eszközökkel képesek kétirányú kommunikációra. A háztartásokban használt mindennapi eszközöktől a hálózati infrastruktúrán át elég széles skálán mozognak a fogalomhoz tartozó rendszerek. Meghatározó közös pontjuk, hogy életünk minden szegmensében jelen vannak és gyors ütemben válnak annak részévé. Bármennyire is kényelmes megoldást jelentenek ezek eszközök, használatuk nem veszélytelen. Szakembereink folyamatosan lépést tartanak az IoT lehetőségek fejlődésével, hogy ügyfeleink részére hatékony és biztonságos „okos-rendszereket” tudjunk kiépíteni.
https://smbbest.hu/ptynapte/2020/12/smbiot.jpg
https://smbbest.hu/ptynapte/2020/12/rendszerkarbantartas.jpg

Rendszerkarbantartás

A rendszerkarbantartás az informatika nélkülözhetetlen része, egyben az alapja is. Ügyfeleinkkel úgynevezett „service-level agreement” megállapodást kötünk, melynek értelmében szakembereink egy előzetes felmérést követően, meghatározott időn belül elkezdik az esetlegesen fennálló hiba megoldását. Cégünk kiemelkedő gyorsasággal, két órán belül elhárítja az ügymenetet akadályozó problémákat, ha külső tényező nem befolyásolja azt. Sokéves tapasztalatunknak köszönhetően vállaljuk, hogy a teljes leállással érintett karbantartások napja éves szinten maximum 3 napot vegyen igénybe, beleértve az előre tervezett karbantartásokat is, melyek során a klienstől kezdve a hálózaton át a szerverekig mindent átvizsgálunk annak érdekében, hogy minimálisra korlátozhassuk a hibalehetőségek számát és partnerünk minél kevesebb nehézségbe ütközzön a munkafolyamatok során.
https://smbbest.hu/ptynapte/2020/12/rendszerkarbantartas.jpg
https://smbbest.hu/ptynapte/2020/12/tavfelugyelet.jpg

Távfelügyelet

90 százalékban távoli megoldásokkal dolgozunk, aminek gyakorlati előnye, hogy szakembereink mindenhez hozzáférnek távolról, ez felgyorsítja a munkafolyamatokat és időtakarékosságot jelent ügyfeleinknek is. Az egyre elterjedtebb vPro technológia segítségével már bios szinttől kezelni tudjuk a számítógépeket, a bekapcsolást, a hibák elhárítását, telepítéseket mind helyszíni kiszállás nélkül oldjuk meg.. Munkánkat magas szintű szakmai tudással, etikusan végezzük, a rendelkezésünkre álló információkat pedig minden esetben bizalmasan kezeljük.
https://smbbest.hu/ptynapte/2020/12/tavfelugyelet.jpg
https://smbbest.hu/ptynapte/2020/12/halozatepites.jpg

Hálózatépítés

Hálózatépítés alatt gyengeáramkivitelezést értünk, amely lehet kábelezés és kábelvezetés, patchpanel beszerelése annak érdekében, hogy IP-címet szolgáltassunk ügyfeleink eszközeihez.
https://smbbest.hu/ptynapte/2020/12/halozatepites.jpg
https://smbbest.hu/ptynapte/2020/12/audit.jpg

Rendszerfelmérés és audit

Fontos számunkra, hogy ügyfeleink ismerjék az informatikai rendszerük nyújtotta lehetőségeket. Felmérést készítünk a meglévő eszközparkról, melynek eredményéről részletes dokumentációt szolgáltatunk, így láthatóak lesznek a hiányosságok és a kiaknázatlan lehetőségek. Precíz felmérésünk célja, hogy észrevételeinkkel segítsük ügyfeleink vállalkozásának hatékonyabb működését.
https://smbbest.hu/ptynapte/2020/12/audit.jpg
https://smbbest.hu/ptynapte/2020/12/ipar.jpg

Ipar 4.0

Az ipari termelés területén elindult új Ipar 4.0 technológiai forradalom a digitális technológiák fizikai korlátainak lebontásával új értéket hoz létre: az önszervező gyártási mechanizmust. A rendelkezésre álló információ alapján a hálózatba kapcsolt, egymással önállóan kommunikálni képes és bizonyos esetekben döntéshozásra is alkalmas eszközök megkönnyítik a termelési folyamatok optimalizálását, hatékonyabb és versenyképes termelést eredményeznek. A rendszert alkotó eszközök a termékpálya szinte minden fázisában képesek önállóan szervezni és elvégezni a gyártási folyamatokat. Egy digitalizált termelési rendszer eredményességének alapja az átalakítani kívánt terület megfelelő számítástechnikai feltérképezése. Célunk a vállalkozások automatizációs és digitalizációs fejlesztéseinek alapos megismerése és az optimális fejlesztési eszközök és programok által alkotott rendszerek kialakítása.
https://smbbest.hu/ptynapte/2020/12/ipar.jpg
https://smbbest.hu/ptynapte/2020/12/szerveruzemeltetes.jpg

Szerverüzemeltetés

Szerverüzemeltetési szolgáltatásunk részeként a telepítések mellett kezeljük a felhasználókat és a hozzájuk tartozó jogosultságokat. Postafiókokat hozunk létre, igény szerint szabályokat alkotunk az informatikai rendszerre partnereink gördülékeny munkavégzése érdekében. A szerverüzemeltetés a technológia fejlődésével több irányt vett az utóbbi években. On premise szerverüzemeltetésünk a helyben telepített megoldásokat tartalmazza, ebben az esetben az ügyfélnél lévő szervert felügyeljük. Cloud szerverüzemeltetésünk lehet privát vagy publikus. Előbbi esetben a saját szerverünket használjuk, amit csak partnerünk érhet el, utóbbinál pedig a felhő alapú tárhelyet béreljük. A cloud szerverüzemeltetés legfőbb előnye, hogy nem merülnek fel a fizikai szerver üzemeltetésének költségei (hűtés, áramfogyasztás, operátor) ezért hatékonyságban felülmúlja az On Premise megoldást.
https://smbbest.hu/ptynapte/2020/12/szerveruzemeltetes.jpg
https://smbbest.hu/ptynapte/2020/12/rendszergazda.jpg

Kihelyezett rendszergazda

Partnereinknek lehetőséget kínálunk arra, hogy szakemberünk helyszínen végezze el a rendszerkarbantartási műveleteket. Munkatársunk minden esetben a hatáskörrel rendelkező IT munkatárssal tartja a kapcsolatot, és előre egyeztetett időpontban végzi el a helyszíni teendőket.
https://smbbest.hu/ptynapte/2020/12/rendszergazda.jpg
https://smbbest.hu/ptynapte/2020/12/honlapkeszites.jpg

Honlapkészítés

Egyedi igény szerint, sajátos elgondolásokra alapozva is vállaljuk honlapok elkészítését. A weblap kialakításában a design megálmodásától a kreatív részleteken át egészen az utolsó simításokig ügyfeleink rendelkezésére állunk és szakértői segítséget nyújtunk.
https://smbbest.hu/ptynapte/2020/12/honlapkeszites.jpg
https://smbbest.hu/ptynapte/2020/12/licensz.jpg

Szoftverlicenc tanácsadás

Partnereink szoftvereit teljes egészében átvilágítjuk a költségoptimalizálás és az informatikabiztonság jegyében. Átfogó képet adunk arról, milyen szoftverekre lenne még szükségük, azok beszerzését szerteágazó lehetőségeinknek megfelelően a leghatékonyabb módon oldjuk meg.
https://smbbest.hu/ptynapte/2020/12/licensz.jpg
https://smbbest.hu/ptynapte/2020/12/szaktanacsadas.jpg

Szaktanácsadás

Bárki bármikor belefuthat egy olyan üzleti folyamathiányba, amivel informatikai szakértelem hiányában nem tud mit kezdeni. Ügyfeleink cégünknél olyan szaktanácsadást vehetnek igénybe, melynek segítségével reálisan, lépésről lépésre megismerhetik, mi szükséges elképzeléseik megvalósításához és hogyan lesz informatikai fejlesztésük megtérülő az adott szakmában. Szakértőink évtizedes tapasztalatuknak és képzettségüknek köszönhetően minden kérdésre megfelelő választ adnak, ezzel is segítve partnereinket egy magasabb szint elérésében.
https://smbbest.hu/ptynapte/2020/12/szaktanacsadas.jpg
bt_bb_section_top_section_coverage_image
https://smbbest.hu/ptynapte/2020/08/floating_image_04.png